Cégünkről

Cégünkről

Rövid történetünk

Több mint két évtizede élünk a motorozás világában.

Kezdetben egy bérelt garázsban Piaggio, Gilera és használt motorok értékesítésével, valamint szervizelésével foglalkoztunk. A Piaggionál többször is elnyertük az Év Kereskedője címet.

Az első áttörést a 2000. májusában Pécsett a 6.-os út mellett megnyíló motorszalonunk jelentette. A nagymotorok mellett a ruházati és kiegészítő termékek is megjelentek választékunkban. Az egyik legjobb HONDA kereskedőként meghívtak üzemlátogatásra Japánba.

Országosan elismert szervizvezetőnk és jól felszerelt szervizünk megnyugtató hátteret biztosít a motorosok számára.

Az életünk részévé vált a motorozás, a kereskedésen kívül részt vettünk klub létrehozásában, versenyzésben, pálya építésben és oktatásban is. A Totalbike24 versenyt elektromos robogóval kétszer is teljesítettük. Többek között így került közel hozzánk ez a környezetbarát technológia.

Miután a Dél-Dunántúli régió egyik legjelentősebb szereplőjévé váltunk, fejlődésünkben a következő áttörési pont az online megjelenés.

Küldetésünkké vált a jövő fenntartható technológiájának támogatása, ezért az EMOTOROK webáruházunkban kizárólag elektromos meghajtású járműveket kínálunk.

A szerényebb indulás után, célunk, hogy ezen a területen a lehető legszélesebb választékot tegyük elérhetővé, minőségi szolgáltatásokkal.

Egyre bővülő választékunkban, rövidesen a hazai piacon keresett tartozék és kiegészítő, valamint ruházati termékeket is megtalálhatják majd.

Az elmúlt években egyre több nagy cég is odafigyel a környezetvédelemre, ezért partnerünknek mondhatjuk többek között a Pécsi Tudományegyetemet és a LAFARGE Cementgyárat is.

Szervizünket felkészítettük az elektromos hajtással kapcsolatos igények magasfokú kiszolgálására is.

MEGAMOTORS üzletünkhöz hasonlóan az EMOTOROK webáruházunkban is megteszünk mindent a folyamatosan bővülő elégedett ügyfélkör érdekében.

A mozgás életben a motorozás élményben tart.